Bestel vandaag nog jouw nieuwe beste vriendin!

Wie zijn wij

Hi, ik ben Kirsten!

PMS- & Menstruatie expert die vrouwen helpt de menstruatiecyclus te omarmen, PMS klachten te laten verdwijnen en meer begrip voor het vrouwelijke lichaam te krijgen.

Via mijn bedrijf @komweertotrust leer ik vrouwen dagelijks, wat we eigenlijk op school hadden moeten leren. Het wordt tijd dat we onze hormonen leren begrijpen, zodat we ermee kunnen samenwerken in plaats van er tegen te vechten!

Ik heb diverse online trainingen gemaakt zodat vrouwen hiermee aan de slag kunnen. Maar ik miste iets! Iets wat niet veel moeite kost, maar wel een enorm verschil kan maken qua lichamelijke klachten rond je menstruatie. En zo is de Moon Flow thee ontstaan!

Dit smaakte al snel naar meer en zo zijn de twee smaken winter en tropical ontstaan en ik kan niet wachten tot iedereen de Baby Flow heeft geprobeerd. Ik ga namelijk voor een gezonde, pijnvrije cyclus voor elke vrouw!

Ik ben zelf een grote theeleut en ik geloof heilig in de krachtige werking van moeder natuur. 

Ik ben daarom ontzettend trots op de werking van de Moon Flow thee en hoeveel vrouwen het al heeft geholpen!

Lieve vrouw,
In verband met een vakantie worden er geen bestellingen verstuurd tussen 19 en 25 april. 26 april komt jouw bestelling eraan! Bedankt voor je geduld!

Gebruik code ‘vakantie’ voor 10% korting!