Bestel vandaag nog jouw nieuwe beste vriendin!

happy Customers

Inmiddels zijn er al meer dan 1000 vrouwen die maandelijks de Moon Flow & Baby Flow thee drinken.

We delen graag de reviews en lieve berichten met je!

Moon Flow thee
Stephanie Regan
Stephanie Regan
Lees verder
Ik was al jaren op zoek naar een kruidenthee die mijn hormonen ondersteunt en deze smaakt nog lekker ook! Ik merk een enorm verschil in mijn PMS week als ik de thee drink, het gaat stukken beter met me dan voorheen! Dank je wel lieve Kirsten voor het creëren van deze geweldige thee!
Marianne Bosschaart
Marianne Bosschaart
Lees verder
Deze thee is echt een uitkomst voor mij, dit moeten meer vrouwen weten! Afgelopen menstruatie voelde ik me blegh en ik twijfelde of boodschappen den wel ging lukken. Na een ontspannen kopje thee voelde ik me stukken beter en zijn de boodschappen ook gelukt. Ik ben echt zó blij met deze thee!
Chantal Rosema
Chantal Rosema
Lees verder
Dit is echt mijn persoonlijke favoriet:. Ik drink de moon flow thee voornamelijk tijdens mijn menstruatie. S'avonds op de bank onder een kleedje met een goed boek en een warme kruik. De winter is sinds ik meer weet over mijn cyclus een heerlijk momentje voor mezelf geworden. Maar ook als ik niet in de winter zit is de thee heerlijk. Love it!
Josje
Josje
Lees verder
Ben sinds een week met deze heerlijke thee begonnen. Hij werkt voor mij heel ontspannend en de klachten daar zijn de scherpe kantjes vanaf.De winter variant is al onderweg .Wat is deze thee een cadeautje om te drinken.Ik ben enthousiast!
Marjolein
Marjolein
Lees verder
Sinds ik de thee drink heb ik veel fijnere menstruaties en veel minder last van krampen! Ik drink elke dag een kopje!
Celine Kuipers
Celine Kuipers
Lees verder
Een hele fijne ontspannende thee bij PMS klachten en tijdens de menstruatie! Een top combinatie met de theefilter.
Vorige
Volgende
Jolanda  Aufderhaar
Jolanda Aufderhaar
Lees verder
Dit is echt een SUPER thee! Normaal had ik echt 2-3 dagen flinke pijnlijke borsten en nu....nagenoeg niks! Het is dat ik in mijn app zag dat ik ongesteld moest worden...anders was ik mooi verrast! Echt een aanrader, hij smaakt nog lekker ook!
Maaike
Maaike
Lees verder
Ik heb door PCOS altijd veel last gehad van mijn ongesteldheid en überhaupt een onregelmatige cyclus. Ik drink deze thee nu een paar maanden en wat een verschil merk ik! Ik heb bijna geen PMS klachten meer, ongesteldheid is minder heftig en inmiddels regelmatig. Ik geloof dat deze thee daar zeker aan bijgedragen heeft! En hij is ook erg lekker als ijsthee, daar kwam ik achter toen ik afgeleid werd en de thee koud moest drinken 😜
Ilona
Ilona
Lees verder
In het begin was ik wat sceptisch over of thee echt kan helpen bij mijn krampen. Maar het werkt echt! En het smaakt ook nog heerlijk.
Kim
Kim
Lees verder
Nog steeds zo blij dat ik deze thee ontdekt heb! Mijn cyclus is nu 3x op rij 29 dagen geweest, i.p.v. dan weer 30, 33 of 35. Mijn hevige buien tijdens mijn herfst zijn toch echt een stuk minder en ik hoop, nu ik ook begonnen ben met de supplementen en mijn voeding, straks zo goed als PMS vrij te zijn voor mezelf, maar ook zeker voor mijn kids en partner! Dank Kirsten!
Debby
Debby
Lees verder
Thee is heerlijk. En ik merk echt aan mijn lichaam dat alles meer in balans komt. Ik heb weer een normale cyclus. Ik krijg heel veel complimenten over mijn huid. Die nu heel mooi egaal is met een natuurlijke glow. Maar wouw wat zit ik goed in m’n vel dank zij deze thee. Ik merk echt als ik het een paar dagen niet gedronken heb.
Marga
Marga
Lees verder
Deze thee is echt mijn favoriet. Hij ruikt en smaakt echt heerlijk! Ik blijf het bijzonder vinden dat mijn PMS klachten duidelijk verminderen zodra ik deze thee drink!
Vorige
Volgende
Akkie
Akkie
Lees verder
De thee binnen gekregen en gellijk de waterkoker met water aangezet om de Baby Flow te proberen. Ik vind het een lekkere thee. Goedgekeurd! En wat leuk dat er een proefzakje met tropical Moon Flow bij zat. Super lief, bedankt!
Laura
Laura
Lees verder
Ik heb al jaren een onregelmatige cyclus, vaak tussen de 36 en 50 dagen. Toen ik de Moon Flow thee ging drinken is dit al verschoven naar 39/40 dagen. Sinds ik de Baby Flow erbij ben gaan drinken heb ik weer een cyclus van 30 dagen! ZO BLIJ MEE!
Jamie
Jamie
Lees verder
Heerlijk frisse kruidenthee. Vrolijke en stevige verpakking, goed hersluitbaar. Een feestje om in de brievenbus te krijgen. Er zit een kaartje bij met uitleg over het gebruik van deze thee. Ik gebruik hem zelf in combinatie met de moon flow thee, afhankelijk van waar ik zit in mijn cyclus.
Vorige
Volgende
Marianne
Marianne
Lees verder
Eerst dronk ik de moon flow thee alleen tijdens mijn menstruaties verder niet. Al een aantal maanden had ik veel te lange cycli (35 tot 36 dagen). Afgelopen maand dronk ik elke dag 1 kopje moon flow thee. En zie daar vandaag werd dag 29 dag 1🥳🥳🥳. En nu ik dat kwartaalabonnement heb, heb ik altijd voldoende thee in huis, perfect!
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Dit is alweer de derde keer dat ik hem besteld heb. Het helpt echt tegen mijn menstruatiekrampen, die sinds 4 maanden eigenlijk zo goed als weg zijn sinds ik de thee gebruik!
Miriam
Miriam
Lees verder
Ik heb niet vaak last van klachten tijdens mijn cyclus maar als ik ook maar iets van krampen/pijntjes voel neem ik een kopje Moonflow en geloof het of niet: Weg!!! Het is een lekkere kruidenthee. Mijn verloofde moet goed opletten dat hij basisch eet- en drinkt ivm jicht. Ook hij vindt de Moonflow een heerlijk theetje.
Tamara
Tamara
Lees verder
Sinds 4 weken gebruik ik de Moon Flow thee en deze maand had ik bijna geen PMS klachten meer! Ik ben er heel blij mee!
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Mijn complimenten want de Moon flow thee is erg goed in elkaar gezet. Hij is erg lekker en het is zo fijn dat het zonder cafeïne/theïne is!
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Mijn complimenten want de Moon flow thee is erg goed in elkaar gezet. Hij is erg lekker en het is zo fijn dat het zonder cafeïne/theïne is!
Vorige
Volgende

Lieve vrouw,
In verband met een vakantie worden er geen bestellingen verstuurd tussen 19 en 25 april. 26 april komt jouw bestelling eraan! Bedankt voor je geduld!

Gebruik code ‘vakantie’ voor 10% korting!