Bestel vandaag nog jouw nieuwe beste vriendin!

Retourneren

Je mag je bestelling altijd binnen 14 dagen retour sturen, mits de producten niet gebruikt zijn. Producten met een houdbaarheid datum mogen niet geopend worden.

Hoe kan je retourneren?
–> stuur eerst een e-mail naar info@moonflowthee.nl met de reden van retourneren
–> verpak het zo goed mogelijk, het liefste de originele doos waar je de bestelling in hebt ontvangen
–> verzend de artikelen terug naar ons*

*Verzenkosten voor het retourneren worden niet vergoed

Het retour adres:
Moon Flow thee
tav Kirsten
Fagelstraat 8
4812 KP Breda
info@moonflowthee.nl

Herroepingsplicht
Je hebt het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van reden. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Als je het product retour stuurt, krijg je het volledige orderbedrag terug, inclusief eventuele verzendkosten die je hebt betaald. De kosten voor het retourneren van het product van jouw huis naar de webwinkel zijn echter wel voor eigen rekening. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dien je het product in de originele staat en verpakking, inclusief alle toebehoren, aan Moon Flow thee te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen met ons via info@moonflowthee.nl. Zodra Moon Flow thee het product in goede en originele staat heeft ontvangen, zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retournering worden teruggestort.

Lieve vrouw,
In verband met een vakantie worden er geen bestellingen verstuurd tussen 19 en 25 april. 26 april komt jouw bestelling eraan! Bedankt voor je geduld!

Gebruik code ‘vakantie’ voor 10% korting!