Bestel vandaag nog jouw nieuwe beste vriendin!

Kom weer tot rust

Hi, ik ben Kirsten!

Een aantal jaar terug was ik zó ontzettend klaar met alle ‘maandelijkse klachten’. Buikkrampen, moodswings, angstige en soms wat depressieve gedachten. Ik dacht bij mezelf ‘het kan toch niet zo zijn dat de halve wereldbevolking dit elke maand heeft?! En dat dat de bedoeling is?!’

Ik besloot zelf op onderzoek uit te gaan en kwam er al snel achter dat meer dan 80% van de vrouwen geregeld PMS klachten ervaart én dat we dit zien als normaal. Maar wat blijkt? Het is niet normaal en het hoort er helemaal niet bij!

Ik heb me helemaal ondergedompeld in de wondere wereld van de vrouwelijke cyclus en heb er mijn missie van gemaakt om vrouwen in Nederland en België te laten inzien dat je ook door het leven kunt gaan zonder PMS klachten!

Van maandelijkse twee dagen op de bank met een kruik, ibuprofen en een reep chocolade…

…naar een pijnvrije menstruatie met meer energie, blijere gedachten en meer begrip voor mijn eigen lichaam!

Dat is wat leven met je flow voor je doet!

*Marian*

Met mijn bedrijf kom weer tot rust help ik vrouwen om van vervelende  PMS klachten af te komen, de kans op een zwangerschap te vergroten, maar vooral om vrouwen meer te leren over hun eigen lichaam en de magische werking van de cyclus! 

Ik leer ze dit door één op één coaching, diverse online trainingen, workshops, mijn podcast en ik help een handje met de Moon Flow thee!

In de gratis cursus De menstruatiecyclus 101′ leer je wat je op school bij biologie had moeten leren over jouw eigen lichaam.

Je begrijpt hierna alles over de werking van hormonen. Welke verschillende fases jouw hormonen elke maand doorlopen én welke invloed dat heeft op jouw dagelijkse leven.

En het belangrijkste….een paar tips om er gelijk mee aan de slag te gaan!

Ik hoop je ook daar een keer te mogen ontmoeten!

Lieve vrouw,
In verband met een vakantie worden er geen bestellingen verstuurd tussen 19 en 25 april. 26 april komt jouw bestelling eraan! Bedankt voor je geduld!

Gebruik code ‘vakantie’ voor 10% korting!