Bestel vandaag nog jouw nieuwe beste vriendin!

Hey prachtige vrouw,
wil jij van je PMS klachten af?

Wat was ik in shock, toen ik  ontdekte hoeveel vrouwen maandelijks klachten zoals vermoeidheid, gevoelige borsten, migraines, moodswings, eetbuien, acné en buikkrampen ervaren. Ook wel PMS klachten genoemd. Misschien herken jij er ook gelijk een paar bij jezelf?! 

Wist je dat er in totaal bijna 200 klachten zijn die men wegschrijft onder het label ‘pms’

Meer dan 80% van de vrouwen heeft geregeld last van dit soort klachten. Dat betekent dat er dagelijks 200.000.000 vrouwen hiermee rondlopen.

En dat….terwijl het eigenlijk niet nodig is. Want je kunt jouw klachten op een natuurlijke manier snel verminderen!


Doe de quiz en ontdek of jij ook PMS klachten hebt

Bestel jouw Moon Flow thee!

De kruidenthee met maar één doel in gedachten; jouw pijn en ongemakken verminderen, je minder afhankelijk maken van de ibuprofen en een veel fijnere, ontspannen en comfortabele menstruatie. Elke maand weer!

Hoe? Door een unieke blend van kruiden die jouw lever en hormonen helpen bij de perfecte hormoonbalans. Op die manier ervaar jij minder PMS klachten, maar hij werkt ook perfect bij overgangsklachten!


Bestel hier, jouw nieuwe beste vriendin!

Laat jouw pms klachten
verdwijnen !

Vaak komen de ongemakken een aantal dagen voor je menstruatie al om de hoek kijken en duurt het tot einde menstruatie voordat ze weer weg zijn? Denk er eens even rustig over na, hoeveel dagen van je leven dat zijn? Zonde om je zoveel tijd slecht te voelen toch? Jaren heb ik gedacht dat het erbij hoorde en dat je als vrouw weinig opties had. Behalve de magische ‘pil’ natuurlijk. Gelukkig weet ik inmiddels dat je ook zonder hormonale anticonceptie (lees nep hormonen) jouw menstruatie, pijn en klachten vrij door kunt komen! 

Ik begrijp niet, waarom we dit op school niet geleerd hebben?? Daarom heb ik diverse (online) trainingen ontwikkeld zodat ook jij met meer energie, zelfliefde en begrip voor je lichaam door het leven kunt gaan. 

Want stel je eens voor hoe je leven verbeterd als je niet al die klachten hebt? Hoe zou het zijn als je snapt wat je lichaam aan het doen is en welke invloed dat jouw dagelijkse leven heeft?

 Ben je benieuwd hoe?


Ga dan naar het aanbod

menstruatiecyclus

pms klachten


pms klachtenLuister naar de podcast

Dé podcast voor vrouwen. Leer over je cyclus, hormonen en hoe jij weer in contact kunt komen met je eigen lichaam. Korte afleveringen, bomvol informatie. Zie ik je daar?

Robin
Robin leven met je flow Lees verder
Ik twijfelde eerst, omdat ik voor mijn gevoel toch al best wat dingen had geprobeerd. Maar juist ook, omdat ik nog steeds dezelfde klachten had (pms, haaruitval, acne) en ook nieuwe (onregelmatige cyclus) wilde ik er toch echt hulp bij. Sinds de cursus is mijn cyclus weer regelmatig. Mijn menstruatie start eindelijk weer gewoon exact op de ‘verwachte’ dag! Ik heb veel waardevolle inzichten gekregen. En ook echt verminderde klachten. Ik zou het eigenlijk aan elke vrouw of persoon die menstrueert aanbevelen!
Ellen
Ellenleven met je flow Lees verder
Het was het absoluut 100% waard. Direct in de eerst video’s leerde ik al zoveel nieuwe dingen. Ik dacht dat ik al veel wist maar er was nog zo enorm veel waar ik echt géén idee van had! Sindsdien sna ik hoe mijn lichaam werkt. Begrijp ik waarom ik op bepaalde momenten meer energie heb en op andere momenten wat minder. Ik weet wat ik in welke fase nodig heb en wanneer ik hiernaar luister merk ik dat ik zoveel minder last heb van PMS klachten! Er is zoveel duidelijk geworden en dat zorgt voor veel rust. En ik heb leren luisteren naar mijn lichaam. Eigenlijk verloopt mijn hele cyclus veel relaxter dan voorheen. Ik vind dat iedere vrouw deze training zou moeten volgen!
Sara
Sara leven met je flow Lees verder
Een hele fijn cursus die je de rest van je leven kunt gebruiken als je de stappen uitwerkt en echt gaat naleven. Deze cursus zorgt ervoor dat je meer respect krijgt voor je hormoonbalans, lichaam, seksuele behoeften en cyclus. Ik omarm mezelf nu veel meer en doe hetgeen wat nodig is per fase om uiteindelijk meer energie te hebben gedurende de maand! Wat een inzichten bizar! Nu pas begrijp/voel/snap ik echt hoe het werkt met hormonen. Ik neem mijn lichaam en mezelf hierdoor veel serieuzer. Plus het feit dat ik nu veel beter weet hoe ik seksueel te werk kan gaan om mijn hormoonbalans te versterken. Zeker het geld, de tijd en energie waard. Kirsten is heel open en behandeld alle vragen op gepaste manier!
Tina Penning
Tina PenningTrack jouw flow Lees verder
Er is een wereld voor mij open gegaan. Zo logisch dat alles in fases komt en gaat. Belachelijk dat dit niet in een biologie boek staat.

Ik raad dit aan, aan alle vrouwen over de hele wereld. Zelf heb ik 2 dochters en dit gaat dé informatie worden die ik hun ga meegeven over wat menstrueren is en hoe je hier mee om gaat.
Mieke Vermeij
Mieke VermeijÉén op één coaching Lees verder
Heel informatief consult gehad van Kirsten. Het was erg prettig om met haar te praten over zaken waar je het toch niet echt dagelijks met onbekenden over hebt. Ze heeft veel kennis en kon alles lekker vlot en duidelijk uitleggen. Ik heb al veel over de vrouwelijke cyclus gelezen maar ze kon toch goed wat dingen voor mij aanvullen.
Zeker een aanrader als je meer hulp en info wil bij het optimaal laten verlopen van je cyclus.
Nathalie
NathalieFlow Food Lees verder
Ik ben echt zó blij met de Flow Food training! Elke les was echt super interessant en door Kirsten haar tips is alles zo toegankelijk en haalbaar.
Ik heb lang in een zwart gat gezeten. Voelde me slecht, vaak vermoeid en futloos en ik had last van allerlei pms klachten.
Inmiddels merk ik zoveel verschil! Zelfs mijn man zegt dat er heel duidelijk verschil is!
Je hebt me leren luisteren en zorgen voor mijn lichaam!
Previous
Next

Bekijk hoe jij ook de slag kunt met je hormonen!

pms klachten

Ik ben Kirsten

PMS coach, theelover en levensgenieter. Het is mijn missie om elke vrouw kennis te laten maken met de natuurlijke kracht die in onze cyclus verborgen zit. Ik leer je alles wat je vroeger op school had moeten leren over het vrouwelijk lichaam, zodat jij jezelf beter leert begrijpen, meer rust gunt en jij jouw energie beter kunt managen.

Door bewust samen te werken met jouw cyclus en de natuur, kan ook jij meer ontspannen, vrijer en energieker van het leven genieten!


Ga naar de webshop

Heb jij de laatste blogs al gelezen?

Lieve vrouw,
In verband met een vakantie worden er geen bestellingen verstuurd tussen 19 en 25 april. 26 april komt jouw bestelling eraan! Bedankt voor je geduld!

Gebruik code ‘vakantie’ voor 10% korting!