Bestel vandaag nog jouw nieuwe beste vriendin!

Baby Flow Thee

Cyclus thee

Baby Flow, voor iedereen met of zonder kinderwens!

In de eerste helft van onze menstruatiecyclus is het van groot belang om onze eitjes te helpen groeien, zodat een gezonde eisprong later in de cyclus kan plaatsvinden. Helaas kunnen factoren zoals onze leefstijl, voeding en blootstelling aan schadelijke stoffen het soms moeilijk maken om dit natuurlijke proces te ondersteunen. En dan heb ik het nog niet eens over PCOS en endometriose.

Gelukkig is er nu de Baby Flow kruidenthee, een 100% natuurlijke kruidenthee die speciaal is samengesteld om jouw hormoonbalans te optimaliseren, jouw baarmoeder te ondersteunen en de groei van jouw eitjes te bevorderen, met als uiteindelijk doel het bevorderen van een gezonde ovulatie.

Waarom is ovuleren zo belangrijk?

Vaak denken we pas aan onze ovulatie als we er klaar voor zijn om kinderen op de wereld te zetten, maar dit zouden we al veel eerder moeten doen.

Ovulatie zorgt namelijk voor veel meer dan enkel een eitje dat bevrucht kan worden. Het is voor vrouwen zelfs enorm belangrijk om te ovuleren om problemen op latere leeftijd tegen te gaan!

Jouw ovulatie heeft namelijk invloed op;
-> botdichtheid
-> gezondheid van de borsten
-> werking van de schildklier
-> immuunsysteem
-> brein
-> gemoedstoestand
-> spiergroei en behoud
-> insuline gevoeligheid
en nog veel meer!

 

Akkie
Akkie
Lees verder
De thee binnen gekregen en gellijk de waterkoker met water aangezet om de Baby Flow te proberen. Ik vind het een lekkere thee. Goedgekeurd! En wat leuk dat er een proefzakje met tropical Moon Flow bij zat. Super lief, bedankt!
Laura
Laura
Lees verder
Ik heb al jaren een onregelmatige cyclus, vaak tussen de 36 en 50 dagen. Toen ik de Moon Flow thee ging drinken is dit al verschoven naar 39/40 dagen. Sinds ik de Baby Flow erbij ben gaan drinken heb ik weer een cyclus van 30 dagen! ZO BLIJ MEE!
Jamie
Jamie
Lees verder
Heerlijk frisse kruidenthee. Vrolijke en stevige verpakking, goed hersluitbaar. Een feestje om in de brievenbus te krijgen. Er zit een kaartje bij met uitleg over het gebruik van deze thee. Ik gebruik hem zelf in combinatie met de moon flow thee, afhankelijk van waar ik zit in mijn cyclus.
Vorige
Volgende

Voor wie en waarom?

Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om je vrouwelijke cyclus te ondersteunen? Dan is Baby Flow thee de perfecte keuze voor jou! Deze speciale thee is ontworpen om vrouwen te helpen een optimale cyclus te bereiken en te behouden.

Baby Flow thee bevat een unieke mix van kruiden die de baarmoeder ondersteunen en helpen om hormonale balans te behouden of terug te krijgen. Daarnaast stimuleert het de groei van jouw eitjes en bevordert het de eisprong.

Als je last hebt van onregelmatige menstruatiecycli, PCOS, endometriose of andere ongemakken die gepaard gaan met je cyclus, kan Baby Flow thee helpen om verlichting te bieden. Het is ook een geweldige manier om jezelf te verwennen en jezelf te trakteren op een moment van rust en ontspanning.

Baby Flow thee is gemaakt van alleen de beste ingrediënten, en is 100% natuurlijk en veilig in gebruik. Het is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Baby Flow thee bestellen!

Losse zakken

Wil je een zak baby flow thee proberen en jouw pms klachten verminderen? Dat kan! Via onderstaande knop kan jij direct in de webshop jouw bestelling plaatsen. In de webshop vind je nog meer heerlijke thee soorten en andere producten die jouw hormonen ondersteunen.

Abonnementen

Wil jij nooit meer zonder Baby Flow thee komen te zitten of wil je het graag combineren met de Moon Flow thee?? Neem dan een abonnement. Zo krijg je elk kwartaal jouw thee extra voordelig bij jou thuisbezorgd. Er zijn 2 soorten abonnementen en je kunt zelf kiezen welke smaken jij ontvangt!

Ingrediënten Baby Flow

Lieve vrouw,
In verband met een vakantie worden er geen bestellingen verstuurd tussen 19 en 25 april. 26 april komt jouw bestelling eraan! Bedankt voor je geduld!

Gebruik code ‘vakantie’ voor 10% korting!